În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Recomandări

Cărți scrise de maestrul

-Mantak Chia-

publicate în România

Suntem o editură care își isi propune să publice cărți pentru femei, pentru a le răspunde multor întrebări, dar și necesități pe care le au; cărți care să vorbească femeilor despre modalități minunate și eficiente menite să le ajute să se cunoască, să se vindece, să elimine din viața lor acele lucruri care le tulbură. Cărți pentru acele femei ce doresc să fie cu adevărat fericite și împlinite. Click aici.

Cărțile noastre se adresează mai ales femeilor, dar și bărbaților curioși să descopere, să aprofundeze și să înțeleagă fascinantul și enigmaticul univers feminin.

Promovăm energia vie, uleiurile esențiale din natură, prin încurajarea unei comunități axate pe vindecare și  descoperire, îndemnând persoanele la a duce o viață plină de stare de bine, rezultate benefice și bogăție. Click aici.

Centrul Naturist de Sanatate Steaua Divina ofera terapii alternative, non-invazive , relaxante cu ajutorul carora starea de sanatate este redobandita. Medicii nostri au experienta in medicina traditionala indiana ayurveda, in fitoterapie, apiterapie, dietoterapie, acupunctura, presopunctura, terapie Bowtech, reflexoterapie, muzicoterapie etc.Terapeutii nostri sunt bine pregatiti in realizarea diferitelor tipuri de masaj si terapii Ayurvedice de regenerare. Click aici.

Enjoy Touring evoluează doar prin bucuria ta. Da!

Suntem specialiști în a crea amintiri de înaltă clasă, creăm povești excepționale, într-un stil transparent si profesionist.

Suntem încântați să îți oferim cunoștințele și suportul nostru, soluții personalizate și tarife competitive. Îți răspundem prompt solicitărilor, adaptând oferta în funcție de preferințele tale și bugetul alocat.

Vacanțe personale? Da!
Călătorii de afaceri? Da!

Suntem consultantul tău personal, dedicat și informat. Construim experiențe de călătorie memorabile, care sunt cu adevărat neprețuite.

Enjoy! Click aici.

Welcome to Elisara massage and therapy center!

Take a break from the ongoing effort of everyday life! Come for a massage session and enjoy some regenerating pampering.

You’ll be back on track with fresh forces and an unbeatable smile!

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button