În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Stresul a devenit o constanta in viata cotidiana a fiecarui adult. Expunerea frecventa la aceste stari aduce cu sine numeroase boli, dureri fizice si probleme. De obicei, sursa principala a stresului din viata cotidiana este reprezentata de responsabilitatile profesionale, casnice sau familiale. Nu poti sa renunti la ele, insa exista posibilitatea de a te vindeca de starile negative prin masajul de relaxare. Daca in timpul unei sedinte, durerea fizica se manifesta in anumite puncte ale corpului tau, acest fapt poate sa indice problemele emotionale cu care te confrunti la nivel subconstient. Iata care este semnificatia acestor zone:

  • Zona cervicala

De obicei, persoanele care simt durere fizica in zona cervicala, nu pot accepta realitatea. Daca persoana aplica miscari blande si preseaza usor, iar tu simti cum durerea se manifesta in acel punct , acest fapt poate sa indice blocajul tau subconstient de a accepta realitatea.

  • Zona toracala

Viata de zi cu zi se desfasoara intr-un rimt alert si cantitatea de informatii pe care tu o percepi este excesiva. Fiecare informatie provoaca o emotie in interiorul tau, iar in lipsa unei analize si a intelegerii profunde, nu vei reusi sa capeti controlul asupra starilor care se manifesta in realitatea ta interioara. Daca in timpul unei sedinte de masaj, ai simtit o durere in zona toracala, ea poate sa reflecte sensibilitatea ta la aceste informatii.

  • Zona lombara

De obicei, durerea fizica care se manifesta la nivelul zonei lombare se asociaza direct cu stresul provocat de responsabilitati si al fricii de a pierde resurse financiare. Persoanele din aceasta categorie au nevoie sa includa in programul lor cate o sedinta de masaj de relaxare, deoarece aceste stari reprezinta blocaje care te impedica sa te relaxezi.

  • Sacrum

Durerile fizice de la nivelul picioarelor se asociaza cu frica de a pierde libertatea de actiune, de a lua decizii si frica de moarte. Daca in timpul masajului simtiti o durere fizica in aceasta zona, poate ar trebui sa reflectati putin in privinta evenimentelor recente pe care le-ati experimentat.

Cu toate acestea, nu te ingrijora. Aceste dureri indica cateva probleme emotionale cu care te poti confrunta din cauza stresului, insa in cadrul unei sedinte de masaj la https://www.elisara.ro/masaj-de-relaxare/ , persoana va identifica punctele pe care ar trebui sa puna accent si va reusi in cateva secunde sa trateze durerile pe care le simti. Centrul de masaj Elisara este recunoscut pentru abilitatile terapeutice ale personalului calificat si te poate ajuta sa vindeci fiecare durere.

Asadar, durerile fizice se asociaza direct cu stresul provocat de viata cotidiana. Este recomandat sa incluzi in programul tau cate o sedinta de masaj, astfel incat sa te eliberezi de toate starile negative si blocajele subconstiente.

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button