În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Uleiurile volatile naturale pe care le folosim

Uleiul esențial natural VALOR

Uleiul esențial natural VALOR
 
Bucură-te de un amestec echilibrat de molid negru, mușețel albastru marocan, lemn de camfor, mușcate și tămâie și inspiră-i notele dulci, intense.
 
Începe ziua cu dreptul, aplicând acest amestec înălțător, dimineața, pe punctele de puls, pentru o doză suplimentară de curaj și încredere.
 
Poți adăuga o picătură în uleiul tău de bază pentru o infuzie delicată pământoasă, cu care îți poți masa mușchii obosiți.
 
Bucură-te de pace și de pozitivitate cu acest miros senzual, care poate fi adăugat cu ușurință în gelul tău de duș sau în balsamul tău de corp.
 
Readuce celulele ce au suferit mutații genetice la starea lor naturală, eliberând durerea, eventualele sentimente de inferioritate, timiditatea.
 
VALOR este denumit chiropractorul din sticluță pentru că poate reduce scolioza, stimulează autocorectarea coloanei vertebrale prin corectarea atitudinii, prin conștientizarea propriei valori.
 
Înălțător și energizant.
Stimulează curajul și încrederea.
A se utiliza pentru un masaj revigorant.
 
Se aplică 1 picătură pe zona de proiecție a fiecărei chakre, de-a lungul coloanei, astfel echilibrându-se energia subtilă eterică (aura bioenergetică).
 
Informații preluate de la producătorul Young Living.

Uleiul esențial natural Thieves

Uleiul esențial natural Thieves
 
THIEVES are proprietăți antibacteriene, antivirale, antiseptice, stimulează sistemului imunitar, circulația si sistemul respirator.
 
Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Weber au analizat amestecul de ulei al hoților si au descoperit ca in proporție 99% acest ulei atunci când este difuzat ucide bacteriile din aer.
In urma unui alt studiu realizat de Angela E Sandlon si Davis W Lamson, s-a ajuns la concluzia ca uleiul de eucalipt din amestecul THIEVES are proprietăți antimicrobiene, așadar poate lupta cu diverse bacterii, inclusiv Mycobacterium tuberculosis, viruși si chiar Candida. Prin urmare, Thieves poate fi un remediu bun pentru răceli, tuse si febra. Are potențialul de a trata anumite infecții bacteriene.
 
Un studiu realizat de Xuesheng Han si alții din 2017, publicat in Cogent Medicine, sugerează ca amestecul THIEVES poate influenta celulele prin îmbunătățirea imunității si accelerarea vindecării rănilor si a bolilor fungice.
THIEVES poate ajuta la pierderea in greutate, deoarece poate stimula eliberarea anumitor hormoni din organism care semnalează sentimentul de sațietate.
 
THIEVES ajuta la sanatatea oaselor. Aceasta nu este cea mai obisnuita intrebuintare a uleiului esential, insa ingredientul activ, numit eugenol, este cunoscut ca stimuleaza absorbtia mineralelor esentiale de catre organism, ducând la oase mai sanatoase si la o șansă mai mica in dezvoltarea osteoporozei.
 
Informații preluate de la colaboratoarea noastră, Daniela.

Uleiul esențial natural din Tămâie

 
Aurul, tămâia și smirna au fost cele trei daruri de preț oferite bebelușului Isus acum peste 2000 de ani în urmă. Bineînțeles că toate cele trei daruri au fost extraordinar de valoroase și speciale. Probabil că nu știai asta, însă în culturile antice tămâia era considerată mai valoroasă ca aurul!
 
Cum miroase tămâia?
Uleiul esențial Frankincense are un miros foarte specific: balsamic, pământos, lemnos și dulce ca mierea. Aroma balsamică provine din Alfa-pinenul natural. Este una dintre acele miresme de care te îndrăgostești, deoarece îți umplu camera sau pătrund în pielea ta și durează cu adevărat ore întregi. Căldura și confortul său te vor răsfăța.
 
Ce este tămâia?
Uleiul esențial Sacred Frankincense de la Young Living provine din seva arborelui Boswellia sacra din Oman, iar uleiul esențial Frankincense de la Young Living provine din copacul Boswellia carterii din Somalia- ambii arbori sunt fusiformi, eterici și cu aspect sălbatic.
 
Farmecul tămâiei i-a adus pe aventurieri de departe, pentru că au căutat irezistibila rășină, iar Traseul tămâiei din regiunea Dhofar din Oman a fost vizitat de cunoscuții exploratori Marco Polo și Lawrence al Arabiei.
 
În cartea ei, Frankincense: Oman’s Gift to the World, Juliet Highet compară arborii de tămâie din alte regiuni și ajunge la concluzia că `niciun alt arbore nu produce același parfum pur, elevat` ca arborii găsiți în Dhofar.
Boswellia sacra este cu adevărat un dar prețios, demn de statutul său legendar. Mai mult, Young Living este mândră de singura oportunitate pe care o avem, de a fi primul distilator comercial de tămâie din Oman în sute de ani.
 
De la rădăcini la bogății
Arborele Boswellia poate crește cu puțin sau fără pământ, înflorește cu flori albe sau roz pal și are scoarță care pare a fi ca paginile unei cărți. Acești copaci se adaptează pentru a prospera pe versanți abrupți și râpe unde produc suficientă rășină gumoasă pentru recoltare.
 
 
Ca toate lucrurile bune, crearea de rășină gumoasă necesită timp. După ce scoarța a fost tăiată ușor pentru a lăsa seva să curgă și să se întărească (un proces de două-trei luni), seva este recoltată și gata pentru distilarea cu abur.
 
Bine de știut
Astăzi prețuim uleiul esențial care este produs din rășină, dar în Antichitate, rășina era dată cadou și arsă pentru a umple aerul cu aroma ‘franc encens’ adică „tămâie de înaltă calitate”.
 
În Orientul Mijlociu, este încă considerat un ulei sfânt și e folosit în ceremoniile religioase de mii de ani. De fapt, tămâia este menționată în Ebers Papyrus- un document egiptean din aproximativ 1500 î. Hr. .
 
Un cadou pentru toți
Datorită proprietăților sale benefice pentru piele și care te motivează să meditezi și să te liniștești, acest ulei este o bucurie pentru oricine.
 
(informații preluate de la Young Living
 
 

Joy Essential Oil Blend

JOY este un blend de uleiuri esențiale cu efect tonic, proaspăt, energizant care te face să te simți îmbrățișat(ă), fericit(ă).
Aduce în ființă stări de calm, echilibru, optimism. Împreună cu iubire și încredere.
Deblochează emoțional.
Conține
bergamotă, cu efect calmant
geranium, cu efect de alchimizare a emoțiilor negative
Trandafir, cu efect profund armonizant și de elevare a minții
Ylang Ylang, aduce o notă de romantism și prospețime datorate echilibrării în ființă a aspectelor Yin/ Yang.
Informații preluate de la Young Living.
 

Contactați-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button