În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Minunata Terapie Raindrop

Raindrop

Terapia Raindrop

Este esențial să știm că Terapia Raindrop de la SPA EliSara constă în utilizarea de uleiuri esențiale de înaltă puritate, Young Living, combinate cu anumite manevre de masaj care activează punctele reflexogene.

Are efecte de dinamizare energetică, de eliberare emoțională, de regenerare și purificare.

Prețurile sunt afișate aici.

Cifrele Centrului SPA Elisara

0 +
Personal Calificat
5.0
Based on 58 reviews
powered by Google
js_loader
0 +
Tipuri De Răsfăț

Film despre

Terapia Raindrop

Acest film este în limba engleză, dar se poate seta din Opțiuni subtitrarea în limba română.

Mai multe informații despre Terapia Raindrop

Terapia specială Raindrop este o formă de terapie alternativă foarte eficientă. Se utilizează anumite uleiuri esențiale naturale pentru a susține vindecarea și echilibrul corpului și psihicului. Această formă de terapie a fost dezvoltată în anii 1980 de Dr. Gary Young. El este cunoscut ca fiind un pionier în utilizarea uleiurilor esențiale naturale în scopuri benefice terapeutice.

Acest tip de terapie combină utilizarea uleiurilor esențiale cu anumite tehnici de masaj și alte tehnici terapeutice, cum ar fi terapia craniosacrală și reflexologia. Combinația de tehnici este concepută pentru a oferi o gamă largă de beneficii pentru sănătatea și bunăstarea generală a pacientului.

Beneficiile principale ale Terapiei Raindrop

Stres și anxietate

Unul dintre principalele beneficii ale terapiei Raindrop este reducerea stresului și a anxietății. Uleiurile esențiale utilizate în terapie au proprietăți relaxante și calmante. Ele ajută la reducerea stresului și anxietății și la creșterea stării de bine și a relaxării. Această acțiune specifică este extrem de benefică pentru persoanele care suferă de anumite probleme de sănătate. Ponderea principală este legată de stres sau anxietate, cum ar fi tensiunea arterială ridicată sau probleme de somn.

Dureri și inflamații

Terapia Raindrop este benefică pentru persoanele care suferă de dureri și inflamații cronice. Uleiurile esențiale utilizate în terapie au proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ceea ce le face utile în tratarea durerilor și inflamațiilor. Aceste proprietăți pot fi benefice pentru persoanele care suferă de artrită, dureri de spate sau alte afecțiuni care provoacă dureri cronice și inflamații.

Raindrop și Sistemul imunitar

Terapia specială Raindrop ajută substanțial la îmbunătățirea funcției sistemului imunitar. Uleiurile esențiale utilizate în terapie au proprietăți antimicrobiene și antivirale, ceea ce le face utile în lupta împotriva infecțiilor și bolilor. Prin urmare, terapia Raindrop poate fi benefică pentru persoanele care doresc să își întărească sistemul imunitar și să reducă riscul de îmbolnăvire.

Uleiurile esențiale naturale ale anumitor plante speciale sunt caracterizate de o înaltă frecvență de vibrație. Așadar, utilizarea lor competentă are darul de a ne purifica inclusiv la nivelul aurei noastre subtil energetice.

Metabolism și bună Circulație

Terapia Raindrop ajută, de asemenea, la îmbunătățirea circulației sanguine și a metabolismului. Tehnicile de masaj și reflexologia utilizate în terapie conduc la îmbunătățirea circulației sanguine și la stimularea metabolismului. Acest fapt este benefic pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească starea de sănătatea generală și să își reducă riscul de afecțiuni legate de circulație și metabolism. Toate acestea ajută la eliminarea toxinelor din organism și la creșterea nivelului de oxigen și nutrienți la nivel celular. În plus, terapia îmbunătățește semnificativ metabolismul și ajută la arderea grăsimilor și la creșterea nivelului de energie.

Pe lângă acestea, terapia Raindrop este utilă și în reducerea durerilor musculare și articulare. Uleiurile esențiale utilizate în cadrul acestei terapii au proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ceea ce le face eficiente în tratarea durerilor și inflamațiilor. De asemenea, această formă de terapie este eficientă și în tratarea problemelor digestive și a disfuncțiilor sistemului nervos.

Calitatea uleiurilor folosite în Terapia Raindrop

Totodată, este important să fim atenți la calitatea uleiurilor esențiale utilizate în terapie. Uleiurile esențiale de calitate inferioară pot fi dăunătoare pentru sănătate și pot avea efecte adverse. Unele uleiuri esențiale pot fi iritante pentru piele sau pot provoca reacții alergice, deci este important să ne asigurăm că suntem pe mâini bune.

Prin urmare, noi, la Centrul SPA EliSara, am ales să utilizăm uleiuri esențiale naturale de calitate superioară. Suplimentar, vă asigurăm că terapia este efectuată de un terapeut calificat și experimentat.

Beneficii psihologice și terapie preventivă

Pe lângă beneficiile fizice, terapia Raindrop poate avea și beneficii psihologice. Mulți oameni se confruntă cu stresul și anxietatea în viața de zi cu zi și această formă de terapie poate ajuta la reducerea acestora. Uleiurile esențiale utilizate în cadrul terapiei au proprietăți calmante și sunt eficiente în inducerea stării de relaxare și de liniște interioară. Acestea ajută, de asemenea, la îmbunătățirea somnului și la reducerea oboselii și a epuizării.

În plus, terapia Raindrop reprezintă o formă eficientă de terapie preventivă. Prin stimularea sistemului imunitar și a circulației sanguine, terapia ajută la prevenirea bolilor și afecțiunilor. De asemenea, această formă de terapie este utilă pentru prevenirea apariției problemelor de sănătate mintală, precum depresia și anxietatea.

Studii științifice încurajatoare cu privire la Raindrop

Întrucât terapia Raindrop este o formă relativ nouă de terapie alternativă, se fac multe cercetări pentru a evalua eficacitatea acesteia în tratamentul anumitor afecțiuni și probleme de sănătate. Există deja studii care demonstrează că terapia este utilă în reducerea durerilor și a inflamațiilor. Alte studii arată rezultate excelente și în îmbunătățirea somnului precum și a stării generale de bine. Mai jos sunt prezentate patru studii științifice medicale care atestă beneficiile terapiei Raindrop.

Enumerarea studiilor:

„Aromatherapy Massage and Inhalation Reduce Symptoms of Pain and Depression in Patients”. Acest studiu a fost publicat în Journal of Clinical Oncology în anul 2007. El a examinat efectele terapiei cu uleiuri esențiale asupra simptomelor de durere și depresie la pacienții cu cancer. Rezultatele au arătat că utilizarea uleiurilor esențiale prin intermediul masajului și inhalării a redus semnificativ simptomele de durere și depresie la acești pacienți. Link aici.

„Proven Effectiveness of aromatherapy for cellular immunity improvement”.Studiul a apărut în Journal of Complementary and Integrative Medicine în anul 2018. A examinat efectele terapiei cu uleiuri esențiale asupra sistemului imunitar la anumite tipuri de pacienți cu boli grave. Rezultatele au evidențiat că utilizarea uleiurilor esențiale în timpul terapiei de masaj a dus la îmbunătățirea semnificativă a funcției sistemului imunitar la acești pacienți. Link aici.

„The effectiveness of aromatherapy for depressive symptoms: A systematic review” a fost publicat în Journal of Alternative and Complementary Medicine în 2019. A studiat efectele terapiei cu uleiuri esențiale asupra simptomelor depresive. Cercetările au reliefat că utilizarea uleiurilor esențiale este foarte utilă în reducerea simptomelor depresive la pacienții care le-au folosit. Link aici.

„The beneficial effects of aromatherapy on sleep quality of patients with chronic obstructive pulmonary disease” – Acest studiu a fost publicat în Journal of Traditional Chinese Medicine în anul 2018. El a examinat efectele terapiei cu uleiuri esențiale asupra calității somnului la pacienții cu boală pulmonară obstructivă cronică. Rezultatele au arătat că utilizarea uleiurilor esențiale este foarte utilă în îmbunătățirea calității somnului la acești pacienți. Link aici.

Așadar, există cercetări care demonstrează că utilizarea uleiurilor esențiale este benefică pentru anumite probleme de sănătate, inclusiv simptomele de durere, depresie și probleme respiratorii.

Concluzie

Terapia Raindrop constituie o formă utilă de terapie alternativă pentru îmbunătățirea sănătății generale și pentru reducerea riscului de afecțiuni și probleme de sănătate. Beneficiile acestei forme de terapie sunt multiple și variate, iar aceasta poate fi adaptată pentru a aborda o gamă largă de afecțiuni și probleme de sănătate.

Oana SavinOana Savin
15:58 13 Mar 23
Am avut parte de ceva deosebit, aici la masajul facial de relaxare, as adauga senzatia de tonifiere, mangaiere fina a tenului si detensionarea musculara, invaluita intr- o atmosfera intima, placuta in mirosuri deosebite de uleiuri esentiale, terapeutice, alaturi de sfaturile utile in ceea ce priveste masajul. Recomand cu mare incredere😊
Delia Elena CojocaruDelia Elena Cojocaru
16:32 21 Feb 23
O experienta minunata. Doamna a explicat fiecare pas pe care îl parcurgea. Atmosfera relaxanta și servicii de calitate. Cu siguranță voi reveni.
Diana YoungDiana Young
20:05 29 Dec 22
WOW....o locatie atat de intima, speciala, linistita, ,,chiar in buricul targului" si un masaj profesional, de mare valoare si incantare!Iar terapiile cu uleiuri esentiale.....fantastice!Recomand cu toata caldura!!!
ANDREEA MARINANDREEA MARIN
19:31 30 Nov 22
Divin! Un spațiu primitor si o atmosfera calda te întâmpină de cum ajungi. Esti încurajat sa indici ceea ce ti se potrivește si ceea ce ti se potrivește mai puțin in timpul masajului, iar experiența este minunată. Mulțumesc! ♥️ Recomand!
vasile codreanuvasile codreanu
18:53 03 Nov 22
Buna seara!Astazi, 3 noiembrie pentru prima oara am experimentat tehnica Yosono din cadrul centrului de relaxare Elisara din centrul Bucurestiului, foarte aproape de Parcul Cismigiu. O experienta inedita, interesanta si binefacatoare. Realmente am simtit ca am fost deconectat de la gindurile parazite, energiile negative, intr-un cuvint de stressul cotidian.Recomand cu caldura Centru de relaxare Elisara din Bucuresti!
Eduard SerbanoiuEduard Serbanoiu
19:01 05 Oct 22
O experiență foarte foarte bună, extrem de relaxantă. Doamna de la masaj este foarte prietenoasă și știe extrem de bine să își facă meseria. Nota 10. Recomand cu încredere.
Diana FranciscaDiana Francisca
15:36 08 Aug 22
Masajul cu uleiuri esențiale este incredibil. E foarte relaxant, plăcut și ma ajuta sa scap de durerile de spate. Masajul m-a ajutat și sa îmi înțeleg mai mult corpul și emoțiile. A fost o experienta minunata!
Izabel IliescuIzabel Iliescu
13:34 20 Jan 22
Un centru de masaj divin. Chiar se percepe o energie deosebita. Eu am experimentat masajul cu uleiuri biblice si l am simtit pe Dumnezeu atat de aproape, un ritual deosebit. Recomand cu caldura! ❤️
js_loader

Contactați-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button