În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Despre Noi

Cu ce plec acasă după o sesiune de terapie EliSara?

Pe lângă serviciile terapeutice de care te poți bucura în centrul nostru, îți vom oferi și diferite chei și metode practice pe care să le poți aplica și tu acasă – de la metode yoghine și tantrice, la indicații și aplicații ayurvedice.

Pentru că fericirea și armonia fiecăruia dintre noi nu trebuie să depindă de nimeni altcineva. Vrem să ne asigurăm că revii la noi de drag și cu plăcere, nu presat de stresuri și tensiuni de care nu mai știi cum să scapi.

Așa că te așteptăm nu doar cu răsfăț, dar și cu soluții, pentru ca starea ta de bine și armonie să devină stabilă și durabilă.

EliSara

Centrul holistic de SPA și terapie, dedicat relaxării, regenerării și sănătății tale.

Suntem o echipă complexă, de terapeuți atestați și experimentați în domenii pe cât de tradiționale, pe atât de novatoare. Împreună, avem această misiune: să-ți deschidem porțile Paradisului pe Pământ. Un paradis de relaxare, regenerare, pace și fericire. Un loc în care vii să fii alintat și să simți că lumea poate fi într-adevăr un loc luminos. O oază de bine, în care trupul își regăsește armonia și suplețea, mintea se destinde în liniște și pace, iar sufletul se bucură de o stare profundă de bine și de mulțumire.

Toate acestea pot părea a fi tare departe de stresul vieții în metropolă, dar ne găsești chiar aici, în centrul Bucureștiului (aproape de Parcul Cișmigiu). Pentru că meriți relaxare și răsfăț, fără nici un efort în plus spre a le atinge!

La noi te poți bucura de o gamă variată de terapii 100% naturale, non-invazive, destinate rearmonizării vieții urbane – diferite tipuri de masaj, terapii cu uleiuri volatile pure, terapie cu energie tahionică și altele. Vino și descoperă cum îți poți regăsi echilibrul, sănătatea și fericirea, fără a renunța la dinamismul vieții moderne!

Cifrele Centrului spa EliSara

0 +
Personal Calificat
0 +
Tipuri De Răsfăț
0 +
Personal Calificat
0 +
Tipuri De Răsfăț

De Ce Noi?

Produse De Calitate

Personal Calificat

Terapii Profesionale

Experiență

Atmosfera Unică

Prețuri Accesibile

Bine ai venit la Centrul de masaj și terapii EliSara!

Oferă-ți o pauză de la efortul cotidian! Vino la o sesiune de masaj și bucură-te de un răsfăț regenerant! Îți vei relua apoi activitatea cu forțe proaspete și un zâmbet imperturbabil.

Echipa Noastră

Echipa noastră este formată din terapeuți cu experiență, dedicați, al căror stil de viață este complementar formării profesionale – o continuă aprofundare și perfecționare a tehnicilor și practicilor aplicate, cu o orientare clară spre dezvoltare personală și o ameliorare implicită a calității vieții fizice și psihice.

Ileana Balan - masaj

Sunt Ileana Balan.

Sunt terapist maseur și practic diverse tehnici de masaj și terapii.

Practic Yoga și studiez Ayurveda, ceea ce mă ajută să am un echilibru interior bun, să îmi mențin nealterată, aproape permanent, starea de sănătate și să ofer celor care au nevoie alinare și ameliorarea durerilor.

Dana Bostan - masaj

Sunt Dana Bostan.

Am absolvit cursul de tehnician maseur terapeut în anul 2004, apoi am făcut mai multe cursuri de masaj complementare (masaj de presopunctura pe meridiane energetice, masaj Yumeiho – chiropractic, masaj Raindrop).

Am studiat Ayurveda timp de 7ani , practic yoga și urmăresc tot timpul sa ma autodepasesc.

Fac masaj cu mult drag, conștientă fiind ca toate cunoștintele mele acumulate de-a lungul timpului pot ajuta persoanele cu care interactionez.

Maria Moldoveanu

Maria Moldoveanu - Terapie Bach

Numele meu este Maria Moldoveanu. Sunt absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov. Sunt medic specialist în medicină de familie din 2008 până în prezent.

De-a lungul timpului, am adus printre pacienții și prietenii mei pasiunea pe care o am pentru plante, remedii florale, uleiuri volatile, nutriție echilibrată.

Treptat am trecut de la o medicină centrată pe tratarea efectelor unei afecțiuni către echilibrarea psihoemoțională a pacientului prin metode accesibile, cunoscută fiind importanța emoțiilor în gestionarea unei suferințe.

Am studiat homeopatia, absolvind cursul pentru medici acreditat de Ministerul Sănătății (2009-2011).

În prezent, urmez cursurile de Apiterapie-Fitoterapie-Aromaterapie din cadrul Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar (2021-2023).

În paralel cu studiile respective am urmat cursuri de terapii alternative, între care:

– Acces Bars cu dr Carleta Tiba, 2016, Cluj-Napoca;

– Terapie Shiatsu, 2014, Galați;

– Curs de biorezonanță acreditat de Universitatea Babes Bolyai, 2008, Cluj-Napoca;

– Gemoterapie, în cadrul Conferinței naționale de gemoterapie, București;

– Tehnici REIKI, 2010-2011, Iași;

– Terapie Florală Bach, 2013-2014 – modulele 1,2, 3 București, trainer Claudia Cabat și BFRP, acreditat de Centrul Bach din Marea Britanie

– Utilizare a uleiurilor volatile Young Living: tehnica Raindrop și de echilibrare emoțională folosind uleiurile Feelings, 2014, Cluj;

– Dezvoltare personală, susținut de psiholog Niculina Gheorghiță: Regăsirea puterii interioare, 2017, București;

– Primii pași în lumea hormonilor – dr. Oana Corfariu, 2021, București.

Date fiind vremurile în care trăim, caracterizate nu atât de schimbările în plan fizic cât de necesitatea transformării interioare prin introspecție, înțelegere, acceptare, empatie și perseverență, vă aștept la Centrul de terapii naturiste ELISARA pentru ca, împreună, să echilibrăm emoții și să vă manifestați pe deplin potențialul interior, acum doar latent.

„Atât timp cât sufletul și personalitatea sunt în armonie, totul este bucurie și pace, fericire și sănătate”

dr. Edward Bach

Liviu Alexandriu - Terapie Tahionică

Mă numesc Liviu Alexandriu și practic reflexoterapia de peste 20 ani.

Am organizat în Romania cursurile profesorului David Wagner: „Tachyon holistc wellness” si „Vertical reality” modulele 1 si 2. Profesorul David Wagner este un cercetător american și inventator al unor dispozitive ce utilizează energia tahionică în practici terapeutice.

Am participat, în Slovacia, la modulul 3 „Vertical reality”.

Am obținut rezultate notabile in utilizarea energiei tahionice pentru ameliorarea diferitelor traume, dureri fizice și emoționale.

Sunt practicant de yoga de peste 33 de ani și instructor yoga de peste 25 ani.

Sunt preocupat de spiritualizarea ființei umane, de dezvoltarea si de armonizarea holistică a acesteia pe multiple planuri.

Am cunoștințe în domeniul medicinii milenare ayurvedice, îmbinând tehnologia terapiei cu tahioni cu procedurile ayurvedice.

Viorel Stănescu - Terapie Bowen

Mă numesc Viorel Stănescu

Am fost fascinat de Terapia Bowen, când un prieten, terapeut Bowen, mi-a dezvăluit în 2010 principiile simple ce stau la baza ei. Și anume că, intervenția terapeutului, necesară dar secundară, este una de trezire și impulsionare a mecanismelor organismului, ce sunt adânc înscrise in propriul ADN, de a începe refacerea dezechilibrelor, regenerarea, repararea și, în final, vindecarea prin propria inteligență ce-i este sădită de Bunul Dumnezeu.

Mă numesc Viorel Stănescu, am trecut de prima jumătate a unui veac, locuiesc în București, dar și la țară înspre dealuri muntoase. Deși de profesie inginer, am fost mereu atras de latura umanistă și spirituală a vieții căutând să descifrez tainele ei si a ceea ce este dincolo de ea. Astfel că, această terapie mi s-a potrivit ca o mănușă.

În 2011 am obținut diploma de terapeut Bowen, iar mai târziu,  am făcut si masteratul. Entuziasmul de început a crescut odată cu rezultatele surprinzătoare si împlinitoare ce s-au manifestat de-a lungul practicii mele de peste 12 ani la pacienții numeroși ce apelau la mine.

Enumăr doar câteva din problemele de sănătate ameliorate sau vindecate: dureri de articulații, probleme ale coloanei vertebrale, dureri musculare sau de ligamente din cauze variate, probleme digestive și ale organelor interne, probleme respiratorii, cardio, AVC, boli cronice precum diabetul și astmul, cancer. Boli ale pielii. Disfuncții ale aparatului reproducător și excretor. Oboseală cronică, surmenaj căderi nervoase, stres ridicat. Probleme hormonale dar și crampe, torticolis și cârcei.

Un mare ajutor a fost și în recuperarea după operații, fracturi sau rupere de ligamente. Detensionarea mușchilor in cazul sportivilor este iar un efect ce l-am observat. Remarcabil este că tehnica aceasta încă nu a putut fi elucidată pe de-a-ntregul ca mod de operare. Nu poate fi explicată nici pe baza medicinii convenționale, nici pe baza altor terapii tradiționale precum acupunctura sau ayurveda.

Un exemplu întâlnit adesea este ca lucrând asupra unei zone, spre exemplu genunchii, s-au rezolvat problemele altor zone, precum umerii. Aceasta ne arată că orice organism este un întreg ce nu poate fi separat și tratat pe bucăți ci e necesar să fie abordat unitar la toate nivelele, fizic, psihic și spiritual. Dacă știți că aveți nevoie de un ajutor in contextul celor menționate anterior și va simțiți disponibili pentru abordări noi, inedite și poate chiar provocatoare, va rog, nu ezitați să mă apelați! Și vă mulțumesc pentru atenția acordată acestei prezentări personale succinte!

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button