În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Centrul holistic de spa și terapie care oferă cel mai bun masaj de relaxare în București

„Relaxarea inseamnă a lasa de o parte toate grijile si tensiunile si de a lasa ordinea naturala a vietii să curga prin fiinta ta.” Donald Curtis

In timp, activitatile cotidiene isi pun amprenta intr-un mod negativ asupra corpului si mintii. Oamenii moderni au un stil de viata dinamic, sunt inconjurati de stres si intampina probleme cu somnul. Daca si tu te confrunti cu astfel de situatii, trebuie sa stii ca masajul de relaxare este o adevarata arta, cu o multime de beneficii, ce te transpune intr-o stare de relaxare profunda. Dar oare reuseste sa reduca stresul si anxietatea? Raspunsul il vei afla in urmatoarele randuri.

Cum actioneaza stresul asupra organismului?
Stresul actioneaza la nivel fizic si psihic printr-o stare generala de incordare. Vei resimti o tensiune usoara asupra umerilor, gatului si spatelui. Astfel, masajul de relaxare restabileste randamentul activitatilor zilnice si mai mult decat atat, ofera echilibru intregului corp. Conform studiului ”Stresul national”, 99,7% dintre angajatii romani sunt stresati. Tocmai de aceea sunt tot mai multe persoane care se intreaba cat de eficient este masajul de relaxare pentru eliminarea stresului. Ei bine, specialistii afirma ca o sedinta de masaj de relaxare elimina pana la 77% din stres si anxietate.

Cand este momentul potrivit pentru un masaj de relaxare
Masajul de relaxare este solicitat in general, de persoanele care isi doresc o relaxare profunda a intregului corp. Avand in vedere ca masajul se bazeaza pe un transfer de energie de la terapeut la client, este esential ca cel care executa masajul sa aiba o energie calda si relaxanta. Totodata, cadrul reprezinta un aspect esential.

Principalele beneficii ale masajului de relaxare

  • Reducerea stresului
  • Refacerea armoniei interioare
  • Stimularea metabolismului
  • Imbunatatirea circulatiei sanguine
  • Prevenirea diferitelor tipuri de boli nervoase
  • Echilibrarea sitemului musculo-scheletice
  • Imbunatatirea starii de spirit
  • Stimularea sistemului imunitar,


Elisara – Salonul care ofera cel mai bun masaj de relaxare in Bucuresti

Daca esti in cautarea unui salon pentru masaj de relaxare in Bucuresti, iti recomandam Elisara – https://www.elisara.ro/masaj-elisara/ . Este un centru holistic de spa si terapie dedicat relaxarii, regenerarii si sanatatii tale! Atmosfera este una unica, te vei bucura de o experienta inedita si vei putea pune pauza efortului cotidian.

Asadar, masajul de relaxare este cheia unei armonii perfecte intre corp si minte! Este momentul sa-ti reiei activitatile cu forte proaspete!

Vezi articolul original aici.

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button