În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Masaj Facial

30 minute: 100 Lei

60 minute: 220 Lei

Masaj facial

30 minute: 100 Lei

60 minute: 220 Lei

Masaj facial

Cifrele Centrului SPA Elisara

Personal Calificat
0 +
Tipuri De Răsfăț
0 +

Masaj Facial

O experiență unică de răsfăț și înfrumusețare

Bine ai venit la serviciile noastre de masaj facial premium! Suntem mândri să îți oferim o experiență de lux într-un mediu relaxant și plăcut. Echipa noastră dedicată de terapeuți profesioniști te așteaptă. Suntem aici să te ajutăm să te relaxezi, să-ți îmbunătățești starea de bine și să-ți revigorezi frumusețea naturală.

În ceea ce privește terapia de masaj facial, oferim tratamente specializate pentru a satisface nevoile și dorințele individuale ale fiecărei cliente.

Consultă lista noastră de prețuri și fă o programare, utilizând una din metodele de contact de mai jos.

De ce să apelez la un masaj facial profesional?

  • Dacă dorești să obții următoarele:
  • să reduci semnele de îmbătrânire;
  • să ameliorezi acneea;
  • să-ți îmbunătățești circulația sângelui;
  • să obții o strălucire sănătoasă a pielii,

atunci serviciile noastre de masaj facial sunt concepute pentru a-ți oferi rezultate remarcabile.

Chipul este zona trupului la care ne raportăm cel mai mult, identificându-ne cu imaginea pe care o avem. În mod paradoxal însă, aceasta este și printre zonele pe care le neglijăm cel mai tare. La fel ca oricare altă parte a trupului nostru, fața are și ea nevoie de îngrijire. Îngrijirea feței poate fi realizată atât la nivel epidermic și muscular, dar inclusiv din punct de vedere emoțional.

Chipul este zona cu care ne identificăm cel mai mult. De aceea, fața are o sensibilitate aparte, o atingere a acesteia indicând un anumit grad de intimitate. Mai ales după contextul pandemic această zonă cu o puternică încărcătură emoțională este privată de îngrijirea de care are nevoie.

Efectele binefăcătoare ale unui bun masaj facial

Un masaj facial are minunate efecte tonifiante, detoxifiante, elasticizante, redând tenului suplețea și prospețimea și îmbunătățind circulația la acest nivel. Tehnicile specifice ale acestui masaj elimină stresul și emoțiile nocive acumulate prin microexpresiile specifice în musculatura facială. Apare astfel o relaxare profundă și regenerantă, chiar vindecătoare.

masaj facialZona feței este, de asemenea, o zonă reflexogenă, un masaj facial având astfel ecouri benefice în întregul trup. După cum știm, în popor se spune că „unde nu e cap, e vai de picioare”. Însă acolo unde este un cap relaxat și revitalizat, întregul corp se bucură și beneficiază de această regenerare binefăcătoare.

Beneficiile masajului facial sunt multiple și ne străduim să le aducem în prim-plan în timpul fiecărei sesiuni. Prin manipularea delicată a pielii feței și a gâtului, stimulăm circulația sanguină, eliminăm tensiunea musculară și stimulăm producția de colagen, ceea ce duce la o piele mai fermă și mai tânără. De asemenea, masajul facial ajută la relaxarea și revitalizarea minții, oferindu-ți o senzație de calm și echilibru.

 

Tipuri de masaj facial

La spa EliSara, ne străduim să oferim o gamă variată de opțiuni de masaj facial pentru a satisface nevoile și preferințele tale individuale. Pornim de la masajul facial tradițional, care se concentrează pe tehnici și presiuni manuale. Dar utilizăm tehnici moderne și inovatoare. De exemplu, masaj facial cu pietre calde sau terapia cu lumină. Ai o multitudine de opțiuni din care poți alege!

Combinăm tehnici avansate de masaj cu utilizarea produselor de cea mai înaltă calitate pentru a obține rezultate excelente. Folosim produse organice și naturale, bogate în nutrienți și antioxidanți, care hrănesc și hidratează în profunzime pielea feței tale. Avem în vedere tipul și nevoile pielii tale! Poți fi sigură că primești un tratament personalizat, adaptat în mod special pentru tine.

În timpul sesiunilor noastre de masaj facial, creăm o atmosferă relaxantă și reconfortantă, unde te poți deconecta de la stresul cotidian și poți experimenta momente de liniște și relaxare. Terapeuta este dedicată în totalitate confortului și satisfacției tale. Ea se asigură că primești o experiență de neuitat la fiecare vizită.

Terapia de masaj facial și conexiunea sa cu reflexoterapia: explorând legătura dintre relaxare și echilibru

masaj facialMasajul facial nu este doar un tratament cosmetic. Acesta poate fi și o formă de reflexoterapie care aduce beneficii semnificative atât tenului, cât și stării de bine generale a organismului. Reflexoterapia este o practică holistică. Ea implică stimularea anumitor puncte sau zone ale corpului pentru a induce un răspuns de vindecare și echilibrare. Iar masajul facial poate fi o metodă eficientă de a aplica aceste principii asupra feței și gâtului.

Există o serie de puncte de presopunctură și meridiane energetice pe față și gât. Acestea sunt direct legate de diferite organe și sisteme din trupul nostru. Prin aplicarea presiunii și a tehnicii adecvate de masaj, putem stimula aceste puncte și canale energetice. Se facilitează fluxul de energie și promovează echilibrul în întregul organism.

Masajul facial ca reflexoterapie poate aduce numeroase beneficii. Unul dintre acestea este reducerea stresului și a tensiunii. Multe puncte de presopunctură de pe față și gât sunt asociate cu sistemul nervos și cu punctele de presiune specifice. Energizarea lor ajută la relaxarea musculară și la eliberarea tensiunii acumulate în zona feței și a gâtului. Prin reducerea stresului, masajul facial poate contribui la îmbunătățirea stării generale de bine. Totodată are un efect benefic asupra sistemului imunitar.

Alte beneficii conexe cu reflexoterapia

Un alt beneficiu al unui masaj facial ca reflexoterapie este îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei. Prin tehnici de masaj precum presiunea, frământarea și mișcările de netezire, se poate îmbunătăți fluxul sanguin și limfatic în zona feței. Acest lucru poate ajuta la eliminarea toxinelor și a deșeurilor acumulate. Se îmbunătățește astfel aspectul pielii și căpătăm un ten mai sănătos și strălucitor.

Pe lângă aspectul cosmetic, un masaj facial poate avea și efecte benefice asupra sistemelor respirator, digestiv și endocrin. Stimularea anumitor puncte de pe față poate ajuta la ameliorarea congestiei nazale, a durerilor de sinus și a problemelor digestive minore. De asemenea, prin stimularea glandelor endocrine, masajul facial contribuie la echilibrarea nivelului de hormoni din corp. Aceasta are un efect benefic asupra stării de spirit și a energiei generale.

Este important să menționăm că orice masaj facial din perspectiva reflexoterapie trebuie efectuat de un terapeut specializat și calificat. Acesta cunoaște punctele de presiune și tehnici adecvate pentru a obține rezultatele dorite. O astfel de sesiune de masaj poate fi o experiență relaxantă și terapeutică, aducând atât beneficii fizice, cât și emoționale. De aceea, te așteptăm la noi.

Ce trebuie să fac pentru a beneficia de un masaj facial profesional la spa EliSara?

masaj facialRezervarea unei sesiuni de masaj facial la centrul nostru este ușoară și convenabilă. Poți folosi platforma noastră online pentru a ne contacta. Dacă dorești să ne vizitezi pentru o ședință unică sau să îți faci o programare regulată pentru a-ți menține frumusețea și bunăstarea, suntem aici pentru a-ți oferi servicii de calitate superioară.

Un masaj facial este mai mult decât o simplă îngrijire a pielii. ste o călătorie către relaxare, revitalizare și înfrumusețare interioară și exterioară. Cu serviciile noastre de masaj facial de top și terapeuții noștri profesioniști, vei experimenta beneficiile remarcabile ale unui tratament personalizat, adaptat nevoilor tale specifice.

Investește în tine și în frumusețea ta cu masajul facial de la noi! Rezervă acum și pregătește-te pentru o experiență unică și memorabilă de răsfăț și rejuvenare. Echipa noastră pasionată te așteaptă cu brațele deschise pentru a-ți oferi o îmbunătățire vizibilă a tenului și o stare de bine profundă. Alege masajul facial și bucură-te de un moment de îngrijire și relaxare deplină!

[grw id="5357"]

Contactați-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button