În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Ritual de sacralizare a ființei prin ungere cu uleiuri biblice

120 minute: 450 Lei

Ritual de sacralizare a ființei prin ungere cu uleiuri biblice

120 minute: 450 Lei

Cifrele Centrului SPA Elisara

0 +
Personal Calificat
0 +
Tipuri De Răsfăț

Ritual de sacralizare a ființei prin ungere cu uleiuri biblice

Acest ritual se adresează în special persoanelor care caută autenticitatea și amplificarea unor percepții rafinate.

Uleiurile se încarcă cu idei – forță benefice (folosim aici cuvintele lui Iisus) și se aplică pe diverse zone ale corpului prin masarea acestora.

Efectul este de transpunere într-o altă lume, foarte elevată, prin frecvența de vibrație foarte înaltă a uleiurilor aplicate. Ne simțim profund purificați și sacralizați, devenim ființe cu o conștiință superioară și cu percepții foarte rafinate din sfere înalte.

Ritualul este ideal de realizat în cuplu, cei doi aplicându-l unul altuia. Această experiență aparte apropie foarte mult persoanele care și-l oferă reciproc, creând o intimitate și o stare de comuniune foarte elevată care poate deveni un model pentru cuplul respectiv.

Efectul final este de relaxare profundă, comuniune cu propria esență, regăsire a unei stări arhetipale de sacru, respect de sine și respect pentru tot ceea ce există.

Prețul Ritualului de Sacralizare este de 450 lei, iar durata este de 2h.

Aceste uleiuri sunt:

Uleiul de cedru – efecte: conferă claritatea minții, stimulează într-un mod armonios sistemul limfatic și nervii, conferă purificare și eliberare emoțională, conferă sentimentul de a ne simți protejați, starea de „a fi”, stimulează regiunea limbică a creierului și buna funcționare a glandei pineale.

Uleiul de onycha – efecte: ridicarea frecvenței de vibrație – a fost folosită în ceremonii și ritualuri religioase, are proprietăți antiseptice și miros calmant.

Uleiul de santal – efecte: ajută la oxigenarea țesuturilor, inclusiv a creierului, stimulează secreția de melatonină, conferă somn odihnitor.

Uleiul de isop – efecte: stimulează creativitatea și meditația, ajută la eliberarea de adicții prin corectarea informației de la nivelul ADN-lui (prin frecvența de vibrație foarte înaltă pe care o are), ajută, în același fel, la ștergerea emoțiilor negative chiar la nivel celular.

Uleiul de smirnă – efecte: conferă stare de siguranță, conturează identitatea persoanei, înlătură anxietatea, stresul si depresia, stimulează sistemul limbic („când inhalăm moleculele de ulei, acestea ajung în sediul central al sistemului limbic care gestionează informația stocată și toate experiențele noastre emoționale acumulate în timp.” Cartea „Uleiurile biblice tămăduitoare” de dr. David Stewart).

Uleiul de chiparos – efecte: conferă starea de siguranță, calm și liniște, ajută la ameliorarea traumelor emoționale, înlătură furia, armonizează și înviorează.

Uleiul de cistus (rose of Sharon) – efecte: liniștește durerea, are efect calmant.

Uleiul de tămâie – efecte: este folosită pentru tratarea oricăror afecțiuni, antidepresiv, calmant, elevează conștiința, înlătură starea de singurătate, durerea sufletească, frica.

Uleiul de mirt – efecte: purificare, întărește sufletul, calmează furia, elimină conflictele interioare.

Ulei de cassia – efecte: conferă starea de bine, sentimentul de vindecare emoțională, stări de bucurie, veselie, fericire.

Acest ritual este inspirat din terapiile elaborate de Garry Young, fondatorul Young Living, și din cartea Uleiurile biblice tămăduitoare de dr. David Stewart.

Constă în folosirea kitului de uleiuri biblice de la Young Living, format din 10 uleiuri esențiale de cea mai înaltă calitate și puritate și aplicarea lor pe diverse zone ale corpului simultan cu încărcarea lor cu mesaje benefice.

Iată mărturia semnificativă a lui Isabel, care s-a bucurat de un astfel de ritual la Elisara:

 

Mai multe informații:

Link-uri pentru înregistrările (în limba engleză) dr. David Stewart., care vorbește despre cartea Uleiurile biblice tămăduitoare:

Și o conferință a dr. David Stewart despre uleiurile biblice (în limba engleză):

Coperta cărții Uleiurile biblice tămăduitoare de dr. David Stewart, apărută în lb. română:

 

Oferta noastră permanentă:

🍀 3 masaje de 1h – 550 lei
🍀 La abonament de 5 ședințe, primiți gratuit a 6-a ședință
🍀 La abonament de 10 ședințe, primiți gratuit următoarele 2 ședințe

Contactați-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button