În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Reflexoterapia este o practica care presupune stimularea punctelor- cheie din zona masata, astfel incat sa poate fi generat un impuls la nivelul sistemului nervos periferic. Exista o leagtura stransa intre aceste zone sensibile si organele interne. Odata  ce a fost activat un punct reflex, acesta transmite un impuls catre sistemul nervos periferic. In cele din urma, stimularea continua a zonelor- cheie induce starea de relaxare clientului si amelioreaza durerile de la nivelul organelor interne. Reflexoterapia s-a dovedit a fi o metoda terapeutica foarte eficienta in tratarea numeroaselor probleme de sanatate si nu doar atat. Aceasta practica diminueaza considerabil starile de stres asociate cu viata cotidiana, imbunatateste sistemul imunitar si incurajeaza circulatia. Datorita proprietatilor sale vindecatoare, reflexoterapia se foloseste ca forma de tratament pentru numeroase afectiuni fizice. Citeste in continuare si afla care este efectul terapeutic al masajului reflexogen asupra zonelor din corp.

Puncte reflexogene talpa- un masaj eficient

Reflexoterapia aplicata la nivelul talpilor stimuleaza procesul de autovindecare al corpului. Aplicarea nivelului corect de presiune asupra punctelor reflexogene din talpa transmite anumite semnale catre sistemul nervos si elibereaza substante, precum serotonina sau endorfinele. Fiecare organ are o zona de protectie la nivelul talpii. Din acest motiv, masajul reflexogen poate fi usor dureros la inceput, insa aceste stari se amelioreaza pe parcurs. Fiecare punct este asociat unui organ din corpul uman. Din acest motiv, stimularea sa va produce un efect vindecator la nivelul acelei zone.

Puncte reflexogene palma- impactul energetic al masajului reflexogen

Aplicarea nivelului corect de presiune asupra punctelor reflexogene din palma reprezinta o forma de reflexoterapie. Prin apasarea lor se stimuleaza anumite terminatii nervoase si trimit impulsuri catre intreg corpul cu ajutorul sistemului nervos. Din punct de vedere spiritual, aceste puncte sunt asociate unor nadi-uri ( canale de energie).  Ele sunt ca niste intersectii in palma la nivelul meridianelor prin care se desfasoara procesele de circulatie a energiei. Majoriatea oamenilor au nadi-urile blocate, iar rolul stimularii punctelor reflexogene din palma este sa elimine aceste blocaje. Masajul reflexogen la nivelul mainilor se remarca prin capacitatea sa de a echilibra corpul energetic si  pe cel fizic. Datorita proprietatilor sale vindecatoare, stimularea punctelor reflexe din palma este o forma de reflexoterapie recomandata si persoanelor care se confrunta cu anumite afectiuni ale corpului.

Puncte reflexogene fata- beneficiile masajului reflexogen la nivelul fetei

Exercitarea nivelului corect de presiune asupra punctelor reflexogene de la nivelul fetei este o forma de reflexoterapie. Aceasta declanseaza energia care circula prin centrele nervoase pana la organul intern. Stimularea punctelor reflexogene de la nivelul fetei pot sa echilibreze atat corpul fizic, cat si pe cel spiritual. Cu toate acestea, unul dintre efectele cele mai apreciate la aceasta practica este capacitatea sa de stimulare a colagenului de la nivelul tenului. Din acest motiv, masajul reflexogen la nivelul fetei poate sa reduca semnificativ ridurile aparute in timp si sa restabileasca elasticitatea pielii. Tehnicile de reflexoterapie se practica in fiecare tip de masaj la centrul SPA, Elisara. In acest sens, corpul este sustinut in procesul sau de autovindecare.

Asadar, reflexoterapia este o practica cu numeroase beneficii asupra corpului energetic, sanatatii si starilor emotionale. Datorita proprietatilor sale vindecatoare, masajul reflexogen contribuie semnificativ la imbunatatirea sistemului imunitar si a starilor emotionale.

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button