În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Minunata Terapie Bowen

220 Lei – o singură ședință

Minunata Terapie Bowen

220 Lei – o singură ședință

Terapia Bowen

Este esențial să știm că Terapia Bowen de la SPA EliSara constă în în aplicarea unor mișcări delicate cu degetele asupra mușchilor, tendoanelor, ligamentelor, fasciei, din diverse zone ale trupului, fie direct pe piele, fie peste o îmbrăcăminte subțire.

Aceste mișcări transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos, reactivând memoria celulară a unei stări de bine, sănătate, echilibru și armonie. Este activat “Doctorul Interior”

Prețurile sunt afișate aici.

Cifrele Centrului SPA Elisara

0 +
Personal Calificat
0 +
Tipuri De Răsfăț

Film despre

Terapia Raindrop

Acest film este în limba engleză, dar se poate seta din Opțiuni subtitrarea în limba română.

Mai multe informații despre Terapia Bowen

 

Între secvențele de mișcări există anumite pauze ce conferă trupului timpul necesar prelucrării și asimilării informațiilor primite, în felul acesta apărând o reacție de răspuns și activare a procesului de auto-vindecare. În timpul acestor pauze pacientul rămâne singur în camera de masaj pentru o mai bună receptare.

Ansamblul acestor mișcări ce se realizează într-o anumită ordine, funcție de necesitățile de moment ale tratamentului, induc activarea sistemului nervos parasimpatic, de unde și starea de fond generală, de relaxare profundă ce apare.

Rezultatele se pot remarca chiar și după prima ședință de tratament, procesul de vindecare continuând și în zilele următoare. De cele mai multe ori sunt necesare numai câteva ședințe de tratament pentru a rezolva afecțiuni acute.  Pentru probleme cronice, e posibil sa fie necesare un număr mai mare de ședințe, iar pentru probleme grave, se pot necesita protocoale de 18-30 de ședințe.

Terapeutul se poate orienta pe o problemă specifică sau se poate adresa organismului ca unui întreg. În această terapie, organismul pacientului nu este forțat să execute o anumită comandă, ci i se permite acestuia să întreprindă el acțiunile necesare pentru a se auto-vindeca, în propriul său ritm și în propriile sale limite.

Terapia Bowen se adresează organismului la toate nivelele – fizic, emoțional și spiritual.

O ședință de terapie poate dura între 10 și 120 de minute, funcție de problema ce se urmărește a se rezolva. La prima întâlnire, terapeutul realizează împreună cu pacientul o anamneza a acestuia, care poate dura între 20 și 60 de minute. Acum se stabilesc problemele, necesitățile și așteptările pacientului.

Câteva elemente necesare de luat în seama sunt:

  1. deoarece acest tip de tratament este asemănător cu o programare în care se dau anumite mesaje organismului, este necesar ca înainte de tratament cu 4 zile si, după aceea, următoarele 5 zile, să fie evitate anumite acțiuni ce pot transmite mesaje suficient de puternice care să le “bruieze” pe cele date în timpul tratamentului, fapt ce ar duce la diminuarea sau chiar anularea răspunsului terapeutic scontat. Aceste acțiuni sunt: masajul, pase bioenergetice, dușuri scoțiene, dușuri reci, dușuri fierbinți, operații.
  2. Între două ședințe sunt necesare între 5 și 10 zile de pauză, 7 zile fiind optim.

Câteva dintre afecțiunile în care Tehnica Bowen și-a dovedit eficacitatea sunt:

  • Probleme musculare, osoase și articulare: umeri înțepeniți, probleme ale genunchilor, șoldurilor, entorse, luxații ale gleznei, dureri de spate, sciatică, cifoză, scolioză, restricții de mișcare ale gâtului
  • Afecțiuni sau dezechilibre ale organelor interne, infertilitate, migrene și dureri de cap, astm și bronșite, rinite, probleme renale, dezechilibre ale tractului digestiv.
  • Dezechilibre emoționale, stres, depresii, oboseală cronică
  • Dereglări ale sistemuluiimunitar și boli autoimune, alergii, scleroză multiplă
  • Afecțiuni neurologice: Parkinson, sechele după accidente vasculare cerebrale.
  • …și multe altele!

Contactați-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button