În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Masaj reflexogen

60 minute: 220 Lei

Masaj reflexogen

60 minute: 220 Lei

Masaj reflexogen

Cifrele Centrului SPA Elisara

0 +
Personal Calificat
0 +
Tipuri De Răsfăț

Masaj reflexogen

Reflexologia se bazează pe conceptul de structura holografică a ființei, descoperit și studiat în tradițiile Orientului. Există anumite zone ale trupului structurate ca o veritabilă hologramă a întregii ființe – altfel spus, fiecare element al întregului are o corespondență și este oglindit în această zonă. Aceste puncte-focar de corespondență, sau de oglindire, sunt numite puncte reflexe.

Una dintre zonele trupului cu o astfel de structură este talpa. Fiecare organ al corpului uman are o zonă de proiecție la nivelul tălpii, iar masajul acelui punct va susține regenerarea și armonizarea acelui organ. Masajul tălpilor, realizat de un reflexoterapeut avizat, va avea efecte armonizatoare la nivelul întregului trup.

Din cauza tensiunilor și a toxinelor acumulate, acest masaj poate fi dureros.

Punctele corespondente organelor afectate pot fi extraordinar de sensibile, resimțind o durere considerabilă chiar și la o presiune blândă. De aceea, masajul se realizează treptat, presiunea fiind ajustată de terapeut pentru fiecare punct în parte.

În timp, prin ședine repetate, structura atât fizică, precum și cea energetică se armonizează, fapt semnalat și de senzația resimțită la nivelul acestor puncte. Atunci când structura este armonioasă, aceste puncte pot fi masate chiar cu o mare presiune, fără a mai resimți nici un disconfort.

Pentru că acționează eficient și fizic și energetic, efectele vindecătoare ale reflexoterapiei sunt cu adevărat profunde. Masajul reflexogen acționează chiar asupra cauzelor energetice ale afecțiunilor, nu doar asupra simptomelor, ceea ce face ca efectul vindecător să fie amplu și de durată.

Contactați-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button