În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Majoritatea persoanelor cred ca masajul este doar o tehnica mai sofisticata de relaxare. De fapt, acesta este un tratament ce actioneaza ca o metoda de detensionare si destindere a muschilor.

Desi o sedinta de masaj de relaxare nu mai reprezinta de mult un lux, ci doar una dintre marile bucurii ale vietii la care, din fericire, avem acces foarte usor, inca ascunde multe aspecte interesante.

Iata cateva lucruri interesante despre masaj pe care cu siguranta nu le stiai

  1. O sedinta de aproximativ 60 de minute de masaj este echivalenta cu 7-8 ore de somn. In momentul in care dormim, corpul nostru intra automat intr-o stare de inconstienta, iar mintea si corpul se relaxeaza profund. Daca traversezi o perioada stresanta si nu ai prea mult timp la dispozitie astfel incat sa te odihnesti suficient, un masaj poate reprezenta solutia ideala;
  2. Masajul stimuleaza eliberarea endorfinei in organism, o substanta naturala a corpului ce actionezaza eficient impotriva durerilor. Daca iti doresti sa diminuezi administrarea analgezicelor pentru diminuarea durerilor de spate, poti programa cateva sedinte de masaj. Vor fi, cu siguranta, la fel de eficiente.
  3. Stiai ca Julius Caesar a reusit sa trateze epilepsia prin intermediul masajului zilnic? Nu este doar un mit. Conform studiilor, masajul este eficient in tratarea sau prevenirea multor afectiuni;
  4. Dintre cei 5 milioane de receptori tactili aflati in pielea noastra, aproximativ 3000 dintre acestia se afla in varful unui degent. La randul lor, fiecare dintre acestia sunt conectati cu alte parti ale corpului pentru a transmite semnalele exact acolo unde trebuie. Acesta este un alt motiv care demonstreaza ca masajul este extrem de benefic.
  5. O treime din adultii din Statele Unite au apelat cel putin o data la o sedinta de masaj in ultimii 5 ani. 31% dintre acestia l-au folosit pe post de tratament in afeciunile cronice sau pentru recuperare;
  6. Un studiu realizat de Asociatia Americana de Terapie prin Masaj a concluzionat ca masajul diminueaza aparitia durerilor de cap si a tulburarilor de somn;
  7. Desi exista peste 200 de tipuri de masaj, in prezent, se practica doar in jur de 75. In Indonezia, cel mai neobisnuit masaj este masajul cu serpi. Reptilele sunt plasate pe corpul pacientului, iar metoda de relaxare consta in miscarile produse de serpi.

Asadar, sunt o multime de studii si de informatii interesante care atesta adevaratele beneficii ale masajului. La Centrul SPA de masaj si terapii  Elisara, iti punem la dispozitie 13 tipuri de masaje si terapii. Solicita acum o programare si experimenteaza relaxarea absoluta! 

Nu uita, pentru a te bucura cu adevarat de toate beneficiile masajului, acesta trebuie sa aiba un rol important in rutina ta.

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button