În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Masajul cu uleiuri esențiale

 

Masajul, prin mișcările sale specifice, pune în mișcare energia în trup. Masajul cu uleiuri esențiale are un efect mai puternic.

În general,  stările de disconfort, de durere, de tensiune, de contracție sunt determinate de blocarea fluxului energiei în trup, sau de stagnarea acesteia în anumite zone.

Reiese din aceasta că masajul are un rol benefic, de fluidizare și de curgere naturală a energiei vieții în organism.

Această curgere naturală a energiei ne conferă, printre altele, o stare bună dau excelentă de sănătate.

Senzațiile de disconfort, de tensiune, de congestie, de durere din trup sunt tot atâtea mesaje pe care acesta ni le trimite pentru a semnaliza că nu îl folosim corect.

Este bine să ținem cont de aceste semnale și să corectăm ceea ce este greșit sau neadecvat în modul în care tratăm acest slujitor devotat – corpul în care trăim.

O modalitate de armonizare, de corectare și de îndreptare a relației cu noi înșine, deci și cu trupul nostru, este masajul. Pe cât de simplu, pe atât de eficient, masajul ne împacă mintea, sufletul și trupul, ajutându-le să coexiste într-un tot coerent.

Dacă la masaj adăugăm uleiuri esențiale pure, eficiența lui este mult amplificată.

„Uleiurile esențiale conțin forța vieții, inteligență și energie vibrațională, care le dau o putere vindecătoare, ce le este atât de folositoare oamenilor.” (din cartea Uleiurile biblice tămăduitoare de dr. David Stewart)

„Dumnezeu a vrut ca noi sa folosim plantele la fabricarea medicamentelor” (Iezechiel 47:12, Apocalipsa 22:2).

„El a vrut ca noi să ne asumăm responsabilitatea pentru propria noastră sănătate și să ne folosim inteligența pe care ne-a dat-o, ghidați de El prin rugăciune.”  (din cartea Uleiurile biblice tămăduitoare, de dr. David Stewart)

Uleiurile esențiale sunt antioxidanți puternici, cu nivel ORAC înalt (capacitate de absorbție a radicalilor liberi): frecvențele de vibrație ale uleiurilor esențiale sunt cuprinse între 52 – 320 MHz, iar o persoana sănătoasă are o frecvență de 62 – 68 Mhz.

Una dintre modalitățile de tratare a dezechilibrelor  de către uleiurile esențiale este aceea de ridicare a frecvenței noastre de vibrație astfel încât să nu mai interferăm cu boala.

Uleiurile esențiale stimulează organismul să revină la normalitate, restabilind echilibrul la nivelul celulelor noastre. Uleiurile esențiale au acest efect pentru că plantele din care sunt obținute sunt organisme vii, cu o compoziție identică corpului uman.

Toate moleculele uleiurilor esențiale sunt suficient de mici pentru a penetra derma, pentru a intra în sânge, pentru a traversa bariera sânge – creier. Ele acționează ca niște mesageri chimici, deblocând receptorii celulari și comunicând cu inteligența celulară la nivelul ADN-ului.

Uleiurile esențiale dau putere gândurilor noastre bune. Atunci când le aplicăm pe zonele care au nevoie de terapie, le putem încărca cu idei forță benefice, iar aceste mesaje ajung în celulele respective ajutând corpul să se însănătoșească. Procedăm în acest fel în ritualurile noastre.

Emoțiile reprimate sunt treburi nerezolvate, lecții pe care nu le-am învățat, sarcini pe care nu ni le-am asumat încă. Toate acestea sunt stocate în organismul nostru în locuri de care conștientul nostru nu știe. Emoțiile reprimate ne tot amintesc de existența lor în diferite moduri neplăcute: durere, boală, stări de rău, disfuncții de tot felul.

Când rădăcinile bolilor sau afecțiunilor noastre pornesc din emoții îngropate, reprimate (cum este cazul majorității lor), uleiurile esențiale ne ajută să eliberăm blocajele ce stau în calea sănătății și a fericirii noastre.

Centrul nostru folosește uleiuri esențiale pure la fiecare masaj (brandurile Young Living, Steaua Divină, Life Bio) și a dezvoltat chiar ritualuri de armonizare și amplificare a stării de bine în care utilizează masajul, uleiurile esențiale și chiar tehnici yoga. Toate acestea crează sinergii care conferă stări profunde de echilibru și calm. Dacă le practicați regulat (abonamentele noastre vă oferă această posibilitate), efectele se cumulează în timp și vă conduc la rezultate remarcabile în ce privește starea sănătății dumneavoastră și regenerarea întregii ființe.

Vă recomandăm, astfel, Ritualul de sacralizare a ființei prin ungere cu uleiuri biblice și Ritualul FEELINGS de alchimizare a ființei lăuntrice.

 

 

 

 

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button