În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Cu trecerea timpului, pielea de la nivelul fetei isi pierde din proprietatile sale nutritive. Ridurile inestetice incep sa se profileze pe suprafata tenului, se reduce elasticitatea sa si devine mult mai sensibil in fata factorilor externi. Acesta este un rezultat al pierderilor de colagen si elastina de la nivelul fetei. Ele sunt doua proteine esentiale care mentin aspectul sanatos al tenului. Procesul de maturizare implica si aceste efecte neplacute, insa exista metode prin care poti sa redai fetei tale supletea si elasticitatea sa. Masajul facial este o tehnica terapeutica de ingrijire si vindecare, folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru a restabili elasticitatea si stralucirea pielii. Acesta reuseste sa diminueze impactul inestetic provocat de inaintarea in varsta.

Daca iti doresti sa arati mai tanara, atunci iata care sunt proprietatile miraculoase ale masajului facial.

Masajul facial ajuta la detoxifierea pielii 

 Pielea de la nivelul tenului isi pierde din stralucirea si elasticitatea sa din cauza toxinelor acumulate. Acestea afecteaza procesele de regenerare si contribuie semnificativ la formarea ridurilor inestetice. Daca iti doresti sa oferi fetei tale tratamentul pe care il merita, atunci o metoda terapeutica este masajul facial. Prin stimularea ganglionilor limfatici, acesta elimina eficient toxinele acumulate de-a lungul timpului. Masajul facial se remarca prin numeroase proprietati miraculoase, insa efectul de detoxifire este unul dintre cele mai importante.

Masajul facial favorizeaza circulatia sangelui 

Oboseala, stresul sau alimentatia dezechilibrata afecteaza circulatia sangelui de la nivelul tenului. Odata cu reducerea calitatii acestui proces, pielea incepe sa isi piarda din elasticitatea si supletea sa. Masajul facial actioneaza asupra sistemului limfatic. Odata ce  a fost stimulat, aspectul palid al fetei este inlocuit cu unul sanatos si stralucitor. Masajul facial fluidizeaza circulatia sangelui de la nivelul pielii. Din acest motiv, el reuseste sa diminueze impactul factorilor de stres asupra aspectului sau.

Masajul facial previne imbatranirea prematura

Masajul facial presupune aplicarea miscarilor fine la nivelul tenului. Acestea stimuleaza sistemul limfatic si fluidizeaza circulatia sangelui. Odata cu aplicarea miscarilor usoare, muschii de la nivelul pielii se relaxeaza. Prin urmare, masajul facial te va ajuta sa arati mai tanara si incetineste procesul de formare al ridurilor.

Masajul facial are efect exfoliant

Pielea de la nivelul fetei trece printr-un proces constant de reinnoire celulara. Rezultatul sau este reprezentat de celulele moarte care se profileaza pe suprafata tenului o data la 28 de zile. Exista numeroase metode de exfoliere pentru a reconditiona aspectul pielii. Cu toate acestea, masajul facial se remarca si prin proprietatile sale detoxifiante. Acesta indeparteaza celulele moarte si reda prospetimea si supletea tenului.

Asadar, masajul facial se remarca prin proprietatile sale miraculoase. Daca iti doresti sa redai pielii tale stralucirea si aspectul neted, atunci aceasta metoda terapeutica te va ajuta sa iti atingi scopul.

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button