În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

Contact

 

Important:

Therapy sessions are possible only by prior appointment! 

Thank you for your understanding.

Contact us

Oana SavinOana Savin
15:58 13 Mar 23
Am avut parte de ceva deosebit, aici la masajul facial de relaxare, as adauga senzatia de tonifiere, mangaiere fina a tenului si detensionarea musculara, invaluita intr- o atmosfera intima, placuta in mirosuri deosebite de uleiuri esentiale, terapeutice, alaturi de sfaturile utile in ceea ce priveste masajul. Recomand cu mare incredere😊
Delia Elena CojocaruDelia Elena Cojocaru
16:32 21 Feb 23
O experienta minunata. Doamna a explicat fiecare pas pe care îl parcurgea. Atmosfera relaxanta și servicii de calitate. Cu siguranță voi reveni.
Diana YoungDiana Young
20:05 29 Dec 22
WOW....o locatie atat de intima, speciala, linistita, ,,chiar in buricul targului" si un masaj profesional, de mare valoare si incantare!Iar terapiile cu uleiuri esentiale.....fantastice!Recomand cu toata caldura!!!
ANDREEA MARINANDREEA MARIN
19:31 30 Nov 22
Divin! Un spațiu primitor si o atmosfera calda te întâmpină de cum ajungi. Esti încurajat sa indici ceea ce ti se potrivește si ceea ce ti se potrivește mai puțin in timpul masajului, iar experiența este minunată. Mulțumesc! ♥️ Recomand!
vasile codreanuvasile codreanu
18:53 03 Nov 22
Buna seara!Astazi, 3 noiembrie pentru prima oara am experimentat tehnica Yosono din cadrul centrului de relaxare Elisara din centrul Bucurestiului, foarte aproape de Parcul Cismigiu. O experienta inedita, interesanta si binefacatoare. Realmente am simtit ca am fost deconectat de la gindurile parazite, energiile negative, intr-un cuvint de stressul cotidian.Recomand cu caldura Centru de relaxare Elisara din Bucuresti!
Eduard SerbanoiuEduard Serbanoiu
19:01 05 Oct 22
O experiență foarte foarte bună, extrem de relaxantă. Doamna de la masaj este foarte prietenoasă și știe extrem de bine să își facă meseria. Nota 10. Recomand cu încredere.
Diana FranciscaDiana Francisca
15:36 08 Aug 22
Masajul cu uleiuri esențiale este incredibil. E foarte relaxant, plăcut și ma ajuta sa scap de durerile de spate. Masajul m-a ajutat și sa îmi înțeleg mai mult corpul și emoțiile. A fost o experienta minunata!
Izabel IliescuIzabel Iliescu
13:34 20 Jan 22
Un centru de masaj divin. Chiar se percepe o energie deosebita. Eu am experimentat masajul cu uleiuri biblice si l am simtit pe Dumnezeu atat de aproape, un ritual deosebit. Recomand cu caldura! ❤️
js_loader

Ace Hours srl

CUI: 31590718

J40/5716/2013

RO69INGB0000999912337487

ING BANK

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button