În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Terapia Yosono

Terapia YoSono

Explicată pe scurt de către experta noastră, Ligia.

Cifrele Centrului SPA Elisara

Personal Calificat
0 +
Tipuri De Răsfăț
0 +
Recenzii 5 Stele
0 +

Despre Terapia Yosono

Vindecarea prin sunet este o practică străveche și se referă la cel mai intim dintre simțurile noastre: auzul. Datorită legăturii sale cu nervul pneumogastric (nervul vag), urechea are un rol în aproape tot ceea ce simțim – de la o gâdilătură în gât până la emoții, bătăile inimii și respirația.

În timp ce vă veți relaxa și vă veți destinde, veți fi scufundați în lumea paradisiacă a sunetelor armonice. Vibrațiile vindecătoare ale bolurilor de cristal vor „masa” fiecare celulă din corpul dumneavoastră, dându-vă o nouă bucurie de a trăi, bunăstare, calm și fericire. Vibrațiile vindecătoare ale frecvențelor sonore încetinesc undele cerebrale până la o stare profund regeneratoare, care activează sistemul natural de autovindecare al organismului.

În cadrul terapiei noastre, combinăm frecvențele vindecătoare ale sunetelor bolurilor de cristal cu tehnica Yoga Nidra, o practică străveche, care va spori beneficiile sesiunii. Shavasana este postura de relaxare a yoghinilor, care vă va ajuta să deveniți un recipient limpede și „gol” pentru vibrațiile vindecătoare. Vă veți regenera și vă veți reîncărca în cel mai scurt timp, ajutându-vă să vă reechilibrați la toate nivelele.

Fiind o experiență super-relaxantă, sonoterapia are o serie de beneficii privind îmbunătățirea tiparelor de somn, reducerea stresului, a anxietății și a depresiei, eliminarea blocajelor energetice și îmbunătățirea sănătății. Vă invităm să vă răsfățați pe dumneavoastră și pe cei dragi cu experiența unică a sonoterapiei!

Oferta noastră permanentă:

🍀 3 masaje de 1h – 500 lei
🍀 La abonament de 5 ședințe, primiți gratuit a 6-a ședință
🍀 La abonament de 10 ședințe, primiți gratuit următoarele 2 ședințe

Contactați-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button