În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Masaj Thailandez

masaj thailandez

Cifrele Centrului SPA Elisara

0 +
Personal Calificat
5.0
Based on 58 reviews
powered by Google
js_loader
0 +
Tipuri De Răsfăț

Ce este un Masaj Thailandez

Terapia de masaj thailandez este cunoscută și sub numele de masaj Nuad Thai sau masaj yoga thailandez. Este o tehnică terapeutică tradițională originară din Thailanda.

Este o formă unică de terapie corporală care combină elemente de presopunctură, posturi yoga asistate și stretching.

În timpul unei sesiuni de masaj thailandez, beneficiarul se întinde pe o saltea.

Practicianul își folosește mâinile, coatele, genunchii și picioarele pentru a aplica presiune în anumite  puncte specifice de pe corp.

De asemenea, se efectuează o serie de mișcări de întindere pasivă, asemănătoare cu exercițiile yoga. Acestea îmbunătățesc flexibilitatea, circulația și eliberează tensiunile.

Consultă și pagina noastră de prețuri

 

Țelul unui bun masaj thailandez

Principalul obiectiv al unui masaj thailandez este acela de a restabili fluxul de energie în tot corpul. Sunt vizate cele 10 meridiane energetice majore cunoscute sub numele de „sen”.

Prin aplicarea unei presiuni asupra acestor meridiane energetice, masajul urmărește să accelereze vindecarea fizică și emoțională, să reducă stresul și să îmbunătățească starea generală de bine.

Masajul thailandez este adesea descris ca o formă dinamică și interactivă de terapie corporală. Practicianul își folosește greutatea corpului și pentru a oferi o presiune profundă și ritmică.

Sesiunea implică, de obicei, o combinație de tehnici de compresie, legănare, tragere și întindere, creând o experiență unică și revigorantă.

În general, masajul thailandez oferă o abordare holistică a stării de bine, concentrându-se pe corp, minte și spirit.

Acesta a câștigat popularitate în întreaga lume pentru capacitatea sa de a elibera tensiunea musculară, de a îmbunătăți flexibilitatea și de a induce o stare de relaxare profundă.

Beneficiile multiple ale unui masaj thailandez

1.       Reducerea stresului și a anxietății

Un masaj thailandez are un efect profund relaxant asupra corpului și a minții. Prin utilizarea tehnicilor specifice de presiune și întindere, acesta ajută la reducerea nivelului de stres și anxietate. De asemenea, stimulează producția de endorfine – substanțe chimice asociate cu senzația de fericire și bine.

2.       Ameliorarea durerilor musculare și a tensiunilor musculare

De asemenea, un masaj thailandez se concentrează pe eliberarea tensiunii musculare și a blocajelor energetice. Prin aplicarea presiunii și a întinderilor controlate, acesta ameliorează durerile musculare, reduce rigiditatea și îmbunătățește flexibilitatea. Totodată, contribuie la eliminarea toxinelor acumulate în țesuturi, facilitând procesul de recuperare musculară.

3.       Îmbunătățirea circulației sanguine

Tehnicile specifice de presiune și mișcare utilizate într-un masaj thailandez stimulează circulația sanguină. Prin aceasta, se asigură o mai bună furnizare de oxigen și nutrienți către țesuturi, ajutând la vindecarea și regenerarea celulară. De asemenea, o circulație sanguină îmbunătățită ajută la eliminarea toxinelor din corp și îmbunătățirea funcționării sistemului imunitar.

4.       Reechilibrarea energiei vitale

Din punct de vedere subtil energetic, un masaj thailandez se bazează pe conceptul de „sen” – meridiane de energie subtilă care gestionează funcționarea energetică a trupului. Prin aplicarea presiunii pe anumite puncte focar și prin întinderi, masajul thailandez ajută la reechilibrarea energiei vitale și la deblocarea eventualelor blocaje sau stagnări energetice. Aceasta contribuie la îmbunătățirea stării de spirit, a clarității mentale și a echilibrului emoțional.

5.       Relaxare profundă și îmbunătățirea somnului

Din cele mai vechi timpuri se consideră că un masajul thailandez are capacitatea de a induce o relaxare profundă. Prin reducerea stresului și prin relaxarea mușchilor tensionați, acesta îmbunătățește rapid calitatea somnului. Totodată, ajută la combaterea insomniei sau a tulburărilor de somn.

Citește mai multe detalii aici

masaj thailandezÎn loc de concluzie, o invitație

Am văzut deja că un masaj thailandez este mai mult decât o experiență relaxantă. Este o modalitate excelentă de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea generală. De la reducerea stresului și a anxietății, la ameliorarea durerilor musculare și îmbunătățirea circulației sanguine și a energiei subtile, acest tip de masaj oferă multiple beneficii pentru trup, minte și suflet.

Descoperă minunile unui masaj thailandez și bucură-te de o experiență de relaxare profundă și de îmbunătățire a sănătății tale.

Programează o ședință astăzi și explorează toate beneficiile acestei tehnici tradiționale remarcabile.

Contactați-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button