În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Masaj de relaxare București

Masaj de relaxare

Cifrele Centrului SPA Elisara

0 +
Personal Calificat
5.0
Based on 58 reviews
powered by Google
js_loader
0 +
Tipuri De Răsfăț

Masaj de relaxare București

Terapia de Masaj de relaxare București la EliSara este un masaj blând, manevrele fiind executate cu o presiune medie.

Este menit să relaxeze toate grupele musculare ale membrelor, ale spatelui, ale abdomenului, ale trunchiului, ale gâtului și ale capului. Terapeutul insistă acolo unde există tensiuni sau dizarmonii mai mari, Alteori, pur și simplu, urmează indicațiile clientului, spre a-i genera o stare cât mai profundă de bine.

Realizat cu ulei 100% natural, pe masă profesională de masaj. Ambianță este foarte plăcută, cu o muzică adecvată și aromoterapie, Masajul de relaxare are efecte detensionante și regenerante.

Masaj de relaxare București: câteva noțiuni utile despre ce înseamnă 

Terapia prin masaj este un procedeu milenar. A devenit, însă, din ce în ce mai popular de-a lungul anilor recenți ca o modalitate naturală de tratare a diferitelor afecțiuni.

Una dintre cele mai populare forme de terapie prin masaj este masajul de relaxare, cunoscut uneori și sub numele de masaj suedez. Masajul de relaxare este un tip de masaj care se concentrează pe oferirea unei relaxări profunde și pe ameliorarea stresului.

Masaj de relaxare București: vom discuta despre beneficiile unui astfel de masaj și despre modul în care acesta poate ajuta ființele umane să își gestioneze stresul și să își îmbunătățească starea generală de bine.

masaj de relaxare

Masaj de relaxare București: beneficiile principale  

Echilibrarea la nivel afectiv

Înainte de toate, un masaj presupune atingerea. La prima vedere, unii oameni modern consideră că atingerea este ceva desuet. Totuși, aceasta are o importanță fundamentală în menținerea echilibrului nostru afectiv. Pielea este cel mai mare organ al trupului nostru, Simțul tactil, care îi este asociat, este în directă legătură cu lumea noastră afectivă. Ființele umane pot dezvolta probleme sufletești și probleme de sănătate dacă nu au parte de atingeri armonioase. Animalele, la fel. Atingerea este un limbaj afectiv universal. Totodată, atingerea realizată într-un mod armonios poate fi și un foarte eficient remediu afectiv. Un masaj de relaxare presupune astfel de atingeri armonioase.

Masaj de relaxare București: eliberarea stresului 

Unul dintre beneficiile de bază ale unui astfel de masaj este ameliorarea stresului. Stresul poate provoca tensiune psihică și încordare musculară, ceea ce duce la oboseală fizică și mentală. Un masaj de relaxare poate ajuta la reducerea tensiunii din mușchi, la inducerea relaxării și la îmbunătățirea stării generale de bine.

Îmbunătățirea somnului

Un masaj specializat cu scop de relaxare poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea calității somnului. Stresul și anxietatea pot duce la o calitate slabă a somnului, ceea ce poate afecta performanța zilnică. Un astfel de procedeu de masaj poate ajuta la inducerea relaxării și la îmbunătățirea calității somnului, ceea ce duce la o mai bună stare generală de sănătate.

masaj de relaxareAmeliorarea durerii

Masajul de relaxare poate oferi, de asemenea, ameliorarea durerii pentru persoanele care suferă de dureri musculare sau de durere în general. Terapeutul folosește diverse tehnici pentru a aplica presiune pe zona afectată, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației, la deblocarea circulației și la ameliorarea durerii.

Îmbunătățirea circulației prin masaj de relaxare

Un astfel de masaj poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea circulației. Terapeutul folosește diverse tehnici pentru a aplica presiune asupra mușchilor și  a traseelor aparatului circulator. Cele mai importante sunt arterele și venele. Cele secundare sunt capilarele. Masajul poate facilita circulația sanguină și îmbunătățește fluxul sanguin în tot corpul, prin aplicarea unei presiuni adecvate. Îmbunătățirea circulației poate ajuta la reducerea tensiunii musculare, la creșterea flexibilității și a mobilității și la îmbunătățirea sănătății generale de sănătate și de bine.

Stimulează sistemul imunitar

Masajul de relaxare poate ajuta, de asemenea, la stimularea sistemului imunitar. Cercetările au arătat, bunăoară, că terapia prin masaj poate ajuta la creșterea producției de celule albe din sânge (leucocitele). Prin urmare, acestea joacă un rol esențial în combaterea infecțiilor și a bolilor.

Relaxare și îmbunătățire a stării de spirit

Masajul de relaxare poate fi de folos la inducerea unei stări profunde de relaxare și la îmbunătățirea stării de spirit. Terapeutul folosește diverse tehnici pentru a realiza relaxarea, ceea ce ajută la reducerea anxietății și la îmbunătățirea stării generale de bine. De asemenea, relaxarea poate îmbunătăți starea de spirit, ceea ce duce la o perspectivă mai pozitivă asupra vieții.

masaj de relaxareTehnici utilizate în cadrul unui masaj de relaxare

Masajul de acest tip implică utilizarea diferitelor tehnici pentru a realiza relaxarea și a reduce tensiunea din mușchi. Unele dintre cele mai comune tehnici utilizate  includ:
Efleurajul – Aceasta implică mișcări lungi și ample care ajută la promovarea relaxării și la îmbunătățirea circulației.
Petrisajul (frământarea) – Această tehnică implică frământarea și comprimarea mușchilor pentru a ajuta la reducerea tensiunii și îmbunătățirea flexibilității.
Tapotarea (lovirea ușoară) – Aceasta implică mișcări de lovire, tăiere și lovire care ajută la stimularea mușchilor și promovează relaxarea.
Frecționarea – Această tehnică implică aplicarea unei presiuni asupra mușchilor folosind mișcări circulare sau liniare. Acestea ajută la reducerea tensiunii musculare și pentru a promova circulația.
Vibrația – Aceasta implică utilizarea unor mișcări ușoare de scuturare sau vibrație pentru a promova relaxarea și a reduce tensiunea din mușchi.

În cele din urmă, în concluzie, un masaj de relaxare este o modalitate naturală de o mare eficacitate. Acest procedeu milenar este eficient în a induce o stare binefăcătoare, profundă, de relaxare și de a reduce stresul. Beneficiile unui masaj de relaxare se extind dincolo de aspectul fizic. Ele includ îmbunătățirea calității stării afective, a somnului, ameliorarea durerii, îmbunătățirea circulației și stimularea sistemului imunitar.

Prin utilizarea diferitelor tehnici, un terapeut de masaj poate contribui la instalarea unei stări de relaxare și la îmbunătățirea stării generale de bine.

Invitație

Dacă sunteți în căutarea unui mod natural de a gestiona stresul și de a vă îmbunătăți sănătatea generală, o vizită la SPA EliSara poate fi o opțiune excelentă pentru dumneavoastră.

Oana SavinOana Savin
15:58 13 Mar 23
Am avut parte de ceva deosebit, aici la masajul facial de relaxare, as adauga senzatia de tonifiere, mangaiere fina a tenului si detensionarea musculara, invaluita intr- o atmosfera intima, placuta in mirosuri deosebite de uleiuri esentiale, terapeutice, alaturi de sfaturile utile in ceea ce priveste masajul. Recomand cu mare incredere😊
Delia Elena CojocaruDelia Elena Cojocaru
16:32 21 Feb 23
O experienta minunata. Doamna a explicat fiecare pas pe care îl parcurgea. Atmosfera relaxanta și servicii de calitate. Cu siguranță voi reveni.
Diana YoungDiana Young
20:05 29 Dec 22
WOW....o locatie atat de intima, speciala, linistita, ,,chiar in buricul targului" si un masaj profesional, de mare valoare si incantare!Iar terapiile cu uleiuri esentiale.....fantastice!Recomand cu toata caldura!!!
ANDREEA MARINANDREEA MARIN
19:31 30 Nov 22
Divin! Un spațiu primitor si o atmosfera calda te întâmpină de cum ajungi. Esti încurajat sa indici ceea ce ti se potrivește si ceea ce ti se potrivește mai puțin in timpul masajului, iar experiența este minunată. Mulțumesc! ♥️ Recomand!
vasile codreanuvasile codreanu
18:53 03 Nov 22
Buna seara!Astazi, 3 noiembrie pentru prima oara am experimentat tehnica Yosono din cadrul centrului de relaxare Elisara din centrul Bucurestiului, foarte aproape de Parcul Cismigiu. O experienta inedita, interesanta si binefacatoare. Realmente am simtit ca am fost deconectat de la gindurile parazite, energiile negative, intr-un cuvint de stressul cotidian.Recomand cu caldura Centru de relaxare Elisara din Bucuresti!
Eduard SerbanoiuEduard Serbanoiu
19:01 05 Oct 22
O experiență foarte foarte bună, extrem de relaxantă. Doamna de la masaj este foarte prietenoasă și știe extrem de bine să își facă meseria. Nota 10. Recomand cu încredere.
Diana FranciscaDiana Francisca
15:36 08 Aug 22
Masajul cu uleiuri esențiale este incredibil. E foarte relaxant, plăcut și ma ajuta sa scap de durerile de spate. Masajul m-a ajutat și sa îmi înțeleg mai mult corpul și emoțiile. A fost o experienta minunata!
Izabel IliescuIzabel Iliescu
13:34 20 Jan 22
Un centru de masaj divin. Chiar se percepe o energie deosebita. Eu am experimentat masajul cu uleiuri biblice si l am simtit pe Dumnezeu atat de aproape, un ritual deosebit. Recomand cu caldura! ❤️
js_loader

Contactați-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button