În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Masaj București

masaj București

Cifrele Centrului SPA Elisara

Personal Calificat
0 +
Tipuri De Răsfăț
0 +

Masaj București central

Masaj București: Experiența Supremă de Relaxare în Capitala României

Dacă locuiți aici sau vizitați Bucureștiul și căutați o metodă eficientă de a vă relaxa și elibera tensiunea acumulată, masajul poate fi răspunsul potrivit. Oferind o gamă variată de tehnici și stiluri, serviciile de masaj București sunt foarte căutate. Fiind concepute pentru a vă revitaliza mintea, corpul și spiritul, ele sunt profund binefăcătoare.

În această pagină vă vom prezenta informații utile despre ceea ce oferă SPA EliSara în cadrul interesului general pentru masaj București. Găsiți beneficiile fiecărui tip de masaj pe paginile dedicate. Astfel veți putea opta pentru a vă bucura de tipul de masaj preferat. Vizitați pagina noastră de prețuri, de unde puteți accesa pagina fiecărui tip de masaj pe care îl oferim.

Vă oferim totodată și asistență pentru a alege tipul potrivit de masaj pentru nevoile dumneavoastră specifice, inclusiv o programare. Contactați-ne.

Dacă aveți aplicația Notino, vă puteți face o rezervare aici.

Alternativ, puteți să scanați codul QR alăturat.

Beneficiile Masajului

Masaj București: ce beneficii puteți obține? Masajul este o practică străveche cu efecte dovedite asupra sănătății și bunăstării generale. Indiferent dacă doriți să vă relaxați mușchii tensionați sau să vă eliberați de stresul cotidian, masajul poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea dumneavoastră. Printre acestea se numără:

 1. Reducerea Tensiunii și a Stresului. Masajul reduce nivelul de cortizol din organism, hormonul asociat cu stresul, ceea ce duce la o senzație de calm și relaxare profundă.

 2. Ameliorarea Durerilor Musculare. Prin manipularea delicată a mușchilor, masajul ajută la ameliorarea durerilor cauzate de tensiune sau suprasolicitare fizică.

 3. Îmbunătățirea Circulației Sanguine. Masajul stimulează circulația sângelui, ceea ce poate contribui la accelerarea vindecării țesuturilor și la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

 4. Stimularea Sistemului Imunitar. Prin eliberarea toxinelor din corp, masajul poate susține sistemul imunitar în lupta împotriva infecțiilor și bolilor.

 5. Îmbunătățirea Flexibilității: Masajul poate ajuta la relaxarea mușchilor rigizi și la creșterea flexibilității articulațiilor.

 

Cele mai Populare Tipuri de Masaj la SPA EliSara

masaj BucureștiIată câteva dintre cele mai populare tipuri de masaj pe care le puteți experimenta la SPA EliSara:

 1. Masajul Imperial EliSara. Pachetul Elisara este cel mai complex masaj pe care îl oferim. Durata sa minimă este de 90 de minute. În finalul unei astfel de ședințe te simți total alintat, dar și complet reînnoit, gata de un nou început.
 2. Ritual spa de Sacralizare cu Uleiuri Biblice. Acest ritual se adresează în special persoanelor care caută autenticitatea și amplificarea unor percepții rafinate. Uleiurile se încarcă cu idei – forță benefice (folosim aici cuvintele lui Iisus) și se aplică pe diverse zone ale corpului prin masarea acestora.
 3. Ritual spa de Alchimizare: Feelings. Ritualurile sunt acțiuni realizate conștient, prin care ne punem la unison cu aspecte arhetipale benefice, reintegrându-ne astfel în armonia Creației. Ele produc alchimizarea ființei noastre prin rezonanța cu energiile arhetipale la care ne raportăm. Uleiurile esențiale pure sunt unele dintre cele mai puternice substanțe terapeutice ale naturii.
 4. Terapie Tahionică. Tot ce ai de făcut este să te întinzi pe masa de masaj și să te relaxezi, urmărind să fii cât mai receptiv și atent la efectele care apar. Terapeutul va folosi diverse dispozitive și ustensile tahionizate care vehiculează aceste particule în diverse moduri și intensități, plasându-le în jurul tău și mișcându-le deasupra trupului, armonizând energia din zonele afectate. 
 5. Terapie Raindrop. Constă în utilizarea de uleiuri esențiale de înaltă puritate, Young Living, combinate cu anumite manevre de masaj care activează punctele reflexogene.

Cele mai Populare Tipuri de Masaj București în general

În București, prin urmare și la SPA EliSara, există o varietate de tipuri de masaj din care puteți alege. Fiecare dintre acestea are caracteristici specifice și vizează diverse aspecte ale sănătății. Iată câteva dintre cele mai populare tipuri de masaj pe care le puteți experimenta la noi:

 1. Masajul Clasic suedez. Acest tip de masaj implică utilizarea unor mișcări de alunecare, frământare și presiune pe mușchii superficiali. Este o opțiune excelentă pentru relaxare generală și pentru ameliorarea durerilor musculare ușoare.

 2. Masajul Tailandez. Inspirat din practicile tradiționale thailandeze, acest tip de masaj implică folosirea presiunii asupra punctelor de energie și întinderea ușoară a corpului. Este ideal pentru restabilirea echilibrului energetic și a flexibilității.

 3. Masajul de relaxare. Fie că alegeți masajul suedez, aromaterapia sau reflexologia, masajul de relaxare vizează eliberarea stresului și aducerea unei stări de liniște și calm.
 4. Masajul cu pietre calde. Acest tip de masaj combină tehnicile de masaj suedez cu utilizarea pietrelor încălzite. Căldura pietrelor ajută la relaxarea profundă a mușchilor și la reducerea tensiunii.
 5. Terapie Bowen. Terapia Bowen de la SPA EliSara constă în în aplicarea unor mișcări delicate cu degetele asupra mușchilor, tendoanelor, ligamentelor, fasciei, din diverse zone ale trupului, fie direct pe piele, fie peste o îmbrăcăminte subțire. Aceste mișcări transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos, reactivând memoria celulară a unei stări de bine, sănătate, echilibru și armonie. Este activat “Doctorul Interior”

Cea Mai Bună Experiență de Masaj București este la EliSara

Este de dorit să vă bucurați de o experiență de masaj de înaltă calitate. Dacă ați căutat „masaj București”, este important să alegeți un salon sau un terapeut profesionist și bine instruit. 

Vă recomandăm salonul nostru central, SPA EliSara!

Luați în considerare următoarele aspecte atunci când căutați cel mai bun masaj București:

 1. Recenzii și Recomandări: Căutați recenzii și recomandări de la clienții anteriori. Opiniile lor vă pot oferi o perspectivă valoroasă asupra serviciilor oferite de un anumit salon sau terapeut.

 2. Certificări și Calificări: Asigurați-vă că terapeutul pe care îl alegeți are certificări și calificări relevante în domeniul masajului.

 3. Atmosfera Spațiului: Alegeți un salon care oferă o atmosferă relaxantă și plăcută. Un mediu confortabil poate contribui semnificativ la experiența de masaj.

 4. Servicii Adiționale: Verificați dacă salonul oferă și alte servicii adiționale, cum ar fi aromaterapia sau terapia cu pietre calde, pentru a vă personaliza experiența.

masaj București Invitație

Pentru cine caută Masaj București, EliSara reprezintă o modalitate excelentă de a vă elibera de stres și de a vă revitaliza trupul și mintea. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui masaj suedez relaxant sau a unei experiențe thailandeze autentice, veți găsi o varietate de opțiuni la EliSara, în Capitala României.

Alegeți cu încredere salonul nostru de înaltă calitate și lăsați-vă pe mâinile terapeuților profesioniști pentru o călătorie de relaxare și răsfăț pur.

[grw id="5357"]

Contactați-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button