În zilele de 2 și 3 sept. salonul nostru va fi închis. Ne vedem pe 4 sept.!
On the 2nd and 3rd of September we will be closed. See you on the 4th!

EliSara

Terapia florală Bach

Terapia florală Bach

Explicată pe scurt de către experta noastră, Maria.

Terapia Bach
Personal Calificat
0 +
Tipuri De Răsfăț
0 +

Terapia florală Bach

Această formă de terapie a fost dezvoltată de doctorul britanic Edward Bach. Ca desfășurare a ședinței, se aseamănă oarecum cu o consiliere psihologică. În prima parte, clientul îi va împărtăși terapeutului starea sa psiho-emoțională actuală, eventualele tensiuni, frici sau griji cu care se confruntă. Terapeutul poate formula unele întrebări pentru a reuși să pătrundă cât mai precis experiența emoțională care este descrisă. Odată ce acest proces se încheie, se trece la prescrierea remediului.

Terapia florală Bach este bazată pe efectele curative ale plantelor, fiind astfel o terapie alternativă 100% naturală. Mai precis, remediul este format dintr-o soluție ce conține o cantitate exactă de tinctură din extracte de plante medicinale, diluată în apă, tratamentul fiind complet personalizat pe starea actuală a clientului. Astfel, fiecare remediu este unic.

Dintr-o ședință de terapie Bach pleci atât cu o claritate emoțională mai bună, datorată primei părți a terapiei, în care ai ocazia să îți conștientizezi mai bine procesele interioare, dar și cu o soluție cât se poate de pragmatică. Primești acest remediu personalizat – o sticluță cu soluția specială pentru tine, care va constitui tratamentul tău pentru următoarele 21 de zile. (prețul remediului este inclus în prețul terapiei, nu plătești nimic în plus!)

În acest interval, extractele de plante vor activa tot mai profund în structura ta fizică și psiho-mentală, armonizând emoțiile neplăcute și favorizând eliberarea din tiparele mentale distructive.

După cele 3 săptămâni, este bine să revii la o nouă ședință, întrucât peisajul tău interior va fi cu siguranță reînnoit. În funcție de intensitatea și profunzimea tulburărilor emoționale, este posibil ca după prima tură de tratament, să se fi estompat emoțiile supărătoare inițiale, dar să se reveleze un nou nivel de înțelegere și vindecare a conflictului psihologic, fapt ce va necesita un nou remediu personalizat.

Nu există o durată standard a terapiei, aceasta depinde de natura și structura psiho-emoțională a fiecăruia. Pentru o structură armonioasă, este posibil ca primele 21 de zile să fie deja suficente. Însă, în general, tensiunile sunt mai profunde și complexe și necesită câteva ture de tratament. Tu însuți ești cel care va simți pe propria piele și vei decide când consideri că ai ajuns la nivelul dorit de bună-stare și armonie interioară.

0746 675 717

contact@elisara.ro

Bucuresti

str. Luigi Cazzavillan nr. 9A corpul B, în spatele Parcului Cișmigiu

Contactati-ne

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button